AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek

Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek

Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, hak yolunu tutacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında yağmurdan sonra sel gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden kişilerle bağlantı kurabilir ya da size ilham veren kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sel sonrasını görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş açtığını görmek hak yolundan ayrılmayacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında yağmurdan sonra gökkuşağı görmek umutlarının çoğalacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur sonrası çamur görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına delalettir.

Kahve falında önce yağmur sonra kar yağdığını görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında önce yağmur sonra kar görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir