AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur altında durmak

Kahve falında yağmur altında durmak

Kahve falında yağmur altında durmak elin bollaşacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, işlerinin baltalanacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur altında durmak gördüyseniz:

  • İstekleriniz hızla yerine gelmeye başlayabilir veya planlarınızı hızla uygulayabilirsiniz.

Kahve falında yağmurun altında durmak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur altında durmak yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında ağacın altında durmak ana baba sözü dinlemeye, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalettir.

Kahve falında merdiven altında durmak işlerdeki karın artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç altında durmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında köprü altında durmak iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında ağlamak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurun altında oynamak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir