AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur altında ağlamak

Kahve falında yağmur altında ağlamak

Kahve falında yağmur altında ağlamak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, olumsuz haberler alacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur altında ağlamak gördüyseniz:

  • Kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Kahve falında yağmur altında ağlamak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında ağlamak şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında yağmurda ağlamak güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmur yağarken ağlamak bekarlar için güzel bir evliliğe, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurlu havada ağlamak fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurun altında kalmak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında ıslanmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur altında yürümek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir