AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç altında durmak

Kahve falında ağaç altında durmak

Kahve falında ağaç altında durmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, aralarından su sızmayacağına, rahat şekilde geçineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, umutlarının çoğalacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç altında durmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olsa da, bununla bağlantılı konularda borca girmek durumunda değilsiniz.

Kahve falında ağaç altında durmak yeni işler yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağacın altında durmak saygısını toplayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprü altında durmak çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven altında durmak yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur altında durmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yağmurun altında durmak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak dertlerin yükünden kurtulacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın altında namaz kılmak huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir