AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın altında durmak

Kahve falında ağacın altında durmak

Kahve falında ağacın altında durmak çok üzücü olaylar yaşayacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hak yolunu bulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın altında durmak gördüyseniz:

  • Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir.

Kahve falında ağacın altında durmak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, başka alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç altında durmak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven altında durmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına delalet eder.

Kahve falında yağmurun altında durmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında köprü altında durmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında durmak kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işarettir.

Kahve falında bir ağacın altında oturmak aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç altından geçmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir