AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven altında durmak

Kahve falında merdiven altında durmak

Kahve falında merdiven altında durmak kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, büyük savaşların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven altında durmak gördüyseniz:

  • İşlerin istediğiniz gibi ilerleyebilmesi için esnek olmaya gayret etmenizde yarar var.

Kahve falında merdiven altında durmak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, ne yöne gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenin başında durmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında merdiven üstünde durmak üzüleceğine ve pişman olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine inanılır.

Kahve falında merdiven tepesinde durmak yaşamın kolaylaşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivende durmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında ağacın altında durmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında durmak hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir