AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü altında durmak

Kahve falında köprü altında durmak

Kahve falında köprü altında durmak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında köprü altında durmak gördüyseniz:

  • Meşgul olmanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacağı gibi problemlerden uzak kalmanızı da sağlayabilir.

Kahve falında köprü altında durmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında köprü üzerinde durmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köprüde durmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında köprünün ortasında durmak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına yorulur.

Kahve falında köprünün üstünde durmak geleceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine delalettir.

Kahve falında köprünün üzerinde durmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç altında durmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur altında durmak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir