AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurun altında oynamak

Kahve falında yağmurun altında oynamak

Kahve falında yağmurun altında oynamak sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurun altında oynamak gördüyseniz:

  • Geç sonuçlanmış bir iş, her şeye rağmen, hiç sonuçlanmamış olandan iyidir.

Kahve falında yağmurun altında oynamak şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda oynamak kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine inanılır.

Kahve falında yağmur altında yürümek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yağmurun altında yatmak Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur altında durmak duaların kabul olacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurun altında uyumak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurun altında dans etmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında koştuğunu görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir