AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurun altında durmak

Kahve falında yağmurun altında durmak

Kahve falında yağmurun altında durmak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, bol hayır duası alınacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında durmak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar karşısında net bir fikir sahibi olmak güç olmasına rağmen, net olmanız gerekmesi, sizin için hoş bir öneri gibi durmasa da, denemeniz gerekeceğe benziyor.

Kahve falında yağmur altında durmak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, rahata kavuşmaya yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurun altında durmak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köprü altında durmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven altında durmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağacın altında durmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç altında durmak manevi anlamda çok yol katedileceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmurun altında ıslanmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurun altında dua etmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir