AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağla yanmak

Kahve falında yağla yanmak

Kahve falında yağla yanmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağla yanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içieren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında yağla yanmak şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağı yanmak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yüreği yanmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında burnu yanmak hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kömür gibi yanmak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asitten yanmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında kaynar suda yanmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü yandıgını görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir