AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüreği yanmak

Kahve falında yüreği yanmak

Kahve falında yüreği yanmak isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, ömrünün uzun olacağına, hak yolundan ayrılacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında yüreği yanmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız veya maddi başlıklı konular söz konusu olduğu için, ne yapacağınız üzerine etraflıca düşünülmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında yüreği yanmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yürek görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dana yüreği görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında yürek pişirmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan yüreği görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yürek yemek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtı yanmak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suratı yanmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir