AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı yanmak

Kahve falında bacağı yanmak

Kahve falında bacağı yanmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, para ve zaman ayıracağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağı yanmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Kahve falında bacakları yanmak güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağı yanmak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fırında yanmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sütten yanmak karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında benzinle yanmak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına delalet eder.

Kahve falında elleri yanmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında kafası yanmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolu yanmak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir