AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynar suda yanmak

Kahve falında kaynar suda yanmak

Kahve falında kaynar suda yanmak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, nahoş sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynar suda yanmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler uzun zamandır tanıdığınız bir kişiyle duygusal bağlar kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kaynar suda yanmak onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kaynar su görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynar su döküldüğünü görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, kısmetinin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında kaynar suya düşmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına inanılır.

Kahve falında ayağına kaynar su döküldüğünü görmek falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynar su içmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına delalettir.

Kahve falında birinin üzerine kaynar su dökmek sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kaynar kazan görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir