AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü yandıgını görmek

Kahve falında yüzünü yandıgını görmek

Kahve falında yüzünü yandıgını görmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yandıgını gördüyseniz:

  • Olumsuz bir tarafı kendisini objektif görememesidir.

Kahve falında yüzünü yandıgını görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü yanmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kolu yanmak ev taşımaya, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüreği yanmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine delalettir.

Kahve falında savaşta yanmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakları yanmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, başarılarının bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında ayakları yanmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işarettir.

Kahve falında saçları yanmak eğlenceli mekânlara gideceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir