AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnu yanmak

Kahve falında burnu yanmak

Kahve falında burnu yanmak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, tüm özlemini gidereceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında burnu yanmak gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizi ya da girişimlerinizi engellemeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında burnu yanmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, aniden evlilik kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında alevler içinde yanmak hayat kalitesinin de yükseleceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işaret eder.

Kahve falında dili yanmak uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceketi yanmak düşmanlarla beraber oturmaya, işlerinin gerileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafası yanmak çok zor zamanlar geçirileceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında canı yanmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yağda yanmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, birikim yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yangında yanmak yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir