AnaSayfa / Genel / Kahve falında asitten yanmak

Kahve falında asitten yanmak

Kahve falında asitten yanmak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında asitten yanmak gördüyseniz:

  • İstikrarı korumanız olumlu sonuçlar doğuracağa benziyor.

Kahve falında asitten yanmak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bankadaki hesabının kabaracağına yorulur.

Kahve falında asitle yanmak haksızlıklara uğranılacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında asitli içecek içmek işinin ehli durumuna geleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asit içmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine yorulur.

Kahve falında asit görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında asitli su içmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asit yağmuru görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asitli içecek görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir