AnaSayfa / Genel / Kahve falında kömür gibi yanmak

Kahve falında kömür gibi yanmak

Kahve falında kömür gibi yanmak önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, rızkının genişleyeceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, dertlerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında kömür gibi yanmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, partnerinizle buluşabilir veya sosyal planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kömür gibi yanmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suda yanmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında evi yanmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü yandıgını görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta yanmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini yanmaktan kurtarmak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, düşmanından uzak olacağına işarettir.

Kahve falında sırtından yanmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine yorulur.

Kahve falında arabanın içinde yanmak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir