AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarının şiştiğini görmek

Kahve falında bacaklarının şiştiğini görmek

Kahve falında bacaklarının şiştiğini görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, hanesine huzurun dolacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, şerefli bir hayat süreceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında bacaklarının şiştiğini gördüyseniz:

  • Karşıcins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bacağını şişmiş görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında bacağın şiştiğini görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında bacağının şiştiğini görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacakta şişlik görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, güzel huylarını terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şiş bacak görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağında şişlik görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına delalettir.

Kahve falında şişmiş bacak görmek malının artacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarda şişlik görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir