AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişmiş bacak görmek

Kahve falında şişmiş bacak görmek

Kahve falında şişmiş bacak görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişmiş bacak gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni birşey almamaya özen gösterin.

Kahve falında bacağın şişmesini görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarının şiştiğini görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak şişmesi görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına işaret eder.

Kahve falında bacağında şişlik görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bacağı şiş görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında bacağının şiştiğini görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağın şiştiğini görmek şansının kötüye gideceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağını şiş görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir