AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağın şiştiğini görmek

Kahve falında bacağın şiştiğini görmek

Kahve falında bacağın şiştiğini görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, hayallerine kavuşacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağın şiştiğini gördüyseniz:

  • Yeni aşklar veya mevcut ilişkilerinizde duygusal açılımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bacağın şiştiğini görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağın şişmesini görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bacakları şiş görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında bacağında şişlik görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağı şiş görmek atılıma geçeceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına delalettir.

Kahve falında bacaklarda şişlik görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağını şiş görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, planların aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta şişlik görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir