AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarda şişlik görmek

Kahve falında bacaklarda şişlik görmek

Kahve falında bacaklarda şişlik görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarda şişlik gördüyseniz:

  • Sizi götürdükleri yerlere isteyip, istemediğinizi bile bile bilmeden gitmeniz, aktivitelere yapacak başka şey yok diye iştirak etmeniz olasıdır.

Kahve falında bacakları şiş görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, derin bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında bacak şişmesi görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, ününün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağın şiştiğini görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklarda şişlik görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağında şişlik görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağının şiştiğini görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında bacağın şişmesini görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında bacağı şiş görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, ayrılanların birleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir