AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını şişmiş görmek

Kahve falında bacağını şişmiş görmek

Kahve falında bacağını şişmiş görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, büyük çaba sarfedeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bacağını şişmiş gördüyseniz:

  • Başarıyı garantiledikten sonra istediğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında bacakta şişlik görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağında şişlik görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, hanesine bolluk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda şişlik görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bacağı şiş görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bacak şişmesi görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının şiştiğini görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağını şiş görmek parasını ve işini kaybedeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağın şiştiğini görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir