AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağa yumurta kırmak

Kahve falında yağa yumurta kırmak

Kahve falında yağa yumurta kırmak eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağa yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda oluşan stres ya da endişe yaratan durumlarla ilgili herkesin farklı fikirleri olabilir.

Kahve falında yağa yumurta kırmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağlı yumurta görmek hastalıklarının son bulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası kırmak sevilen bir eşyanın çalınacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine inanılır.

Kahve falında tavaya yumurta kırmak hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurtayı düşürüp kırmak işlerinin bozulacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla yumurta kırmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir koli yumurta kırmak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta kırmak büyük başarıla kazanacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir