AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı yumurta görmek

Kahve falında yağlı yumurta görmek

Kahve falında yağlı yumurta görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, yeni bir sayfa açacağına, aralarından su sızmayacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına yorulur.

Kahve falında yağlı yumurta gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları kendi yollarıyla yapmanız konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında yağa yumurta kırmak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı yumurta görmek kötü haberler alınacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yağlı pide yemek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yağlı tepsi görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağlı yufka ekmek yemek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, tatsız durumlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kapıya yağ görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı et görmek uzaktan haberler işiteceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken ağlamak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir