AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta kırmak

Kahve falında yumurta kırmak

Kahve falında yumurta kırmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Değişik zamanlarda değişik tepkiler gösterebilirsiniz.

Kahve falında yemeğe yumurta kırmak işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir koli yumurta kırmak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine delalet eder.

Kahve falında yumurta kırmak yemek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, rızkın artacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında tavada yumurta kırmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağda yumurta kırmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük yumurta kırmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında suyun içine yumurta kırmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir