AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla yumurta kırmak

Kahve falında yanlışlıkla yumurta kırmak

Kahve falında yanlışlıkla yumurta kırmak hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yanlışlıkla yumurta kırmak gördüyseniz:

  • İşten ayrılabilir ya da önemli anlaşmazlıklara girebilirsiniz.

Kahve falında yanlışlıkla yumurta kırmak göğüs germek zorunda kalınacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla ayna kırmak sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla bardak kırmak falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yanlışlıkla cam kırmak adını kirleteceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla telefon kırmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla bıyık kesmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozduğunu görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla başka eve girmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir