AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavaya yumurta kırmak

Kahve falında tavaya yumurta kırmak

Kahve falında tavaya yumurta kırmak eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tavaya yumurta kırmak gördüyseniz:

  • Eski bir anı, tanıdık veya olay eski bir fikri tekrar hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında tavada yumurta kırmak sağlığının bozulmayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavaya yumurta kırmak manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulur.

Kahve falında tavada yumurta görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavada yumurta pişirmek güzel günlerinin geride kalacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta tavası görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavada yumurta yediğini görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında tavada yumurta yapmak ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavada pişmiş yumurta görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir