AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakların morardığını görmek

Kahve falında bacakların morardığını görmek

Kahve falında bacakların morardığını görmek masumluğunu ispat edeceğine, hüsrana uğrayacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında bacakların morardığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin fikirlerini saçma dahi bulsanız renginizi göstermemenizde fayda var.

Kahve falında bacağın morardığını görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında bacakların morardığını görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağının morardığını görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağı morarmak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklarının morardığını görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine inanılır.

Kahve falında ayağı morarmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudu morarmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kolu morarmak huzurunu yerine getireceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir