AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ basmak

Kahve falında yağ basmak

Kahve falında yağ basmak muradınıza ereceğinize, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, dinden çıkacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yağ basmak gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla kendinizi her şeyi yapmaya muktedir hissedebilirsiniz.

Kahve falında yağa basmak Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağ basmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, bir fitne çıkarmaya alamet eder.

Kahve falında dışkıya basmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, başının ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurda basmak aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, işinde uzmanlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin üstüne basmak sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, sıkıntısının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bokun üstüne basmak kazançlı bir adım atılacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kor ateşe basmak hayat daha olumlu bakılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inek pisliğine basmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir