AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağa basmak

Kahve falında yağa basmak

Kahve falında yağa basmak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, kazancının azalmayacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, maddi kriz yaşanacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yağa basmak gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz işlerin ortaya koyacağınız efora değmeme ihtimali var.

Kahve falında yağa basmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında yağ basmak başarısının ve kazancının sürekli olacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında akrebin üstüne basmak hayırlı terfiler alınacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete basmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan bokuna basmak saygınlığının artacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında toprağa basmak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sırta basmak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına alamet eder.

Kahve falında idrara basmak sevilip sayılacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir