AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor ateşe basmak

Kahve falında kor ateşe basmak

Kahve falında kor ateşe basmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, doğru karar veremeyeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, güzel günlerinin geride kalacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kor ateşe basmak gördüyseniz:

  • Kendine güvenli tavırlarınızla başarılarınıza yardımı olabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında kor ateşe basmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında kor ateş tutmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında kor ateşi görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kor ateş yakmak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ateş kor görmek işlerin daha kötüleşeceğine, konuşmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında kor ateş görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında sobada kor ateş görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kor halde ateş görmek işlerin yoluna gideceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir