AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurda basmak

Kahve falında yoğurda basmak

Kahve falında yoğurda basmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, vefakar bir insan olunacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, kazancının çok düşeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurda basmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında yoğurda basmak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt mayaladığını görmek bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurtlu makarna yemek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında başkasına yoğurt vermek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurdun bozulduğunu görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yoğurt ikram etmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş yoğurt görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt saklamak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir