AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışkıya basmak

Kahve falında dışkıya basmak

Kahve falında dışkıya basmak mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına alamet eder.

Kahve falında dışkıya basmak gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha çekici olabilir, yeni ilişkilere başlayabilir veya mevcut ilişkinizi yenileyebilirsiniz.

Kahve falında köpek dışkısına basmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında insan dışkısına basmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan dışkısına basmak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inek dışkısına basmak ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında dışkıya basmak kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işaret eder.

Kahve falında kendi dışkısını yemek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında fare dışkısı görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi dışkısıyla oynamak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir