AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının bacağında kıl görmek

Kahve falında arkadaşının bacağında kıl görmek

Kahve falında arkadaşının bacağında kıl görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının bacağında kıl gördüyseniz:

  • Aldatıcı veya yanıltıcı olay, haber veya kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında arkadaşının bacağında kıl görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacak kılı yolmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta çok kıl görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacakları kıllanmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktan kıl almak yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının bacaklarını kıllı görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine inanılır.

Kahve falında bacakta kıl koparmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bacak kıllarını kesmek işlerinin daha kötüye gideceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir