AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakda kıl görmek

Kahve falında bacakda kıl görmek

Kahve falında bacakda kıl görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakda kıl gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız hoş şeyler duygularınızı göstermenin doğru yolu olabilir.

Kahve falında bacak kılı kesmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında bacağının kılını almak fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında kılı bacak görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının bacağında kıl görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının bacaklarını kıllı görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işaret eder.

Kahve falında bacağındaki kılları görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarını aldığını görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklardan kıl almak borçların ödeneceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir