AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağından kıl koparmak

Kahve falında bacağından kıl koparmak

Kahve falında bacağından kıl koparmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, huzurunun eski haline döneceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, çok yıpranacağına yorulur.

Kahve falında bacağından kıl koparmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Kahve falında bacak kılı yolmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine inanılır.

Kahve falında bacakları kıllanmak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kıllı bacak görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında bacak kılı görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, yetki sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bacaklardan kıl almak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bacağı kıllı görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, atılan adımların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında kendi bacağını kıllı görmek işlerine dört elle sarılacağına, gözyaşının kuruyacağına yorulur.

Kahve falında bacağının kıllı olduğunu görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir