AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakları kıllanmak

Kahve falında bacakları kıllanmak

Kahve falında bacakları kıllanmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine alamet eder.

Kahve falında bacakları kıllanmak gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Kahve falında bacaklardaki kılları almak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, lüks içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacakta seyrek kıl görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaktaki kılları temizlemek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalet eder.

Kahve falında bacak kılı traş etmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına rivayet eder.

Kahve falında bacakta uzun kıllar görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bacağında kıl görmek çalışıyorsa terfi alacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında kılsız bacak görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında kendi bacağını kıllı görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir