AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancıyı öpmek

Kahve falında yabancıyı öpmek

Kahve falında yabancıyı öpmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında yabancıyı öpmek gördüyseniz:

  • Belli alanlarda durumunuzu haklı veya mazur göstermek için gerçeklerin üzerinden geçmenizde fayda var.

Kahve falında yabancı erkek öpmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancıyı öpmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı birinin elini öpmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı bir kadını öpmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yabancı erkeği öpmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadın öpmek işlerine yeni işler katacağına, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı birini öpmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir