AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı birini öpmek

Kahve falında yabancı birini öpmek

Kahve falında yabancı birini öpmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, kapanan kapıların açılacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı birini öpmek gördüyseniz:

  • Daha sonra karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Kahve falında yabancı birinin elini öpmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir erkeği öpmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yabancı kadını öpmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı öpmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir kızı öpmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı kadın öpmek beğenilen işlere imza atacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı adamı öpmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir