AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı kadın öpmek

Kahve falında yabancı kadın öpmek

Kahve falında yabancı kadın öpmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, dinine bağlı kalacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadın öpmek gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiye alıyor, risk almaktan kaçıyorsunuz veya kaçmanızda fayda var.

Kahve falında yabancı kadın öpmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yabancı bir kadını öpmek saygınlığına da saygınlık katacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı kadını öpmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı erkeği öpmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı adamı öpmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı birinin elini öpmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı öpmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir