AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı birinin elini öpmek

Kahve falında yabancı birinin elini öpmek

Kahve falında yabancı birinin elini öpmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, kişinin kazancının artacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Eleştirilmek veya şikayet dinlemek istemiyorsanız, daha fazla araştırmacı olmalısınız.

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek alınganlıkların hasıl olacağına, dik durmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı birinin elini öpmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında yabancı adamı öpmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı bir erkeği öpmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı birini öpmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine işarettir.

Kahve falında yabancı bir kızı öpmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı erkek öpmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkeği öpmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, borcunu ödeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir