AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı erkeği öpmek

Kahve falında yabancı erkeği öpmek

Kahve falında yabancı erkeği öpmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, bereketin artacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken bunu da hesaba almalısınız.

Kahve falında yabancı erkeği öpmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkeği öpmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı erkek öpmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancıyı öpmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı kadını öpmek gülen yüzünün de solacağına, düşmanlarını bile affedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı birinin elini öpmek iyi geçiminin devam edeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı kadın öpmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında yabancı birini öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir