AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı erkek öpmek

Kahve falında yabancı erkek öpmek

Kahve falında yabancı erkek öpmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, yolunun açılacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkek öpmek gördüyseniz:

  • İnsanları etkilerek istediğinizi yaptırtmanız çok kolaydır.

Kahve falında yabancı erkeği öpmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkek öpmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkeği öpmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, işinde dar boğaza gireceğine delalettir.

Kahve falında yabancı öpmek maddi sorunlarının artacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancıyı öpmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine delalettir.

Kahve falında yabancı bir kadını öpmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadını öpmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı birinin elini öpmek kem gözlere gelineceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir