AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı kadının elini öpmek

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen kişiler olabilir, daha fazla soru sormalı görünmeyeni anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı bir kadını öpmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı kadını öpmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında yabancı kadın öpmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı birinin elini öpmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı kadının elini öpmek rızkının sonsuz olacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın elini öpmek rahat ve huzurlu olunacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir