AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir kadını öpmek

Kahve falında yabancı bir kadını öpmek

Kahve falında yabancı bir kadını öpmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında yabancı bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Katıldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Kahve falında yabancı kadın öpmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, kindar olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir kadını öpmek Allah katında yükseleceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yabancı kadını öpmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancıyı öpmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kazancın günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında yabancı bir erkeği öpmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı erkeği öpmek eşlerin muhabbetinin artacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı birinin elini öpmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir