AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı öpmek

Kahve falında yabancı öpmek

Kahve falında yabancı öpmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, kazanca kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, dertlerin artacağına yorulur.

Kahve falında yabancı öpmek gördüyseniz:

  • Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek yeni yatırımlar yapacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı birini öpmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına inanılır.

Kahve falında yabancı öpmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı bir kızı öpmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, kurulu düzeni olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı bir kadını öpmek farklı şeyler deneyeceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına işarettir.

Kahve falında yabancı kadını öpmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancıyı öpmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine inanılır.

Kahve falında yabancı kadın öpmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir