AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı kadını öpmek

Kahve falında yabancı kadını öpmek

Kahve falında yabancı kadını öpmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, şansının ve bahtının döneceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı kadını öpmek gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Kahve falında yabancı kadını öpmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı bir kadını öpmek kendisini işine veremeyeceğine, geçim derdinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı kadının elini öpmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı kadın öpmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı adamı öpmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı bir erkeği öpmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı öpmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı erkek öpmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir