AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir kızı öpmek

Kahve falında yabancı bir kızı öpmek

Kahve falında yabancı bir kızı öpmek yeni kişilerle tanışacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, fesada bulaşacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir kızı öpmek gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından size sıkıntı veriliyor, onlardan uzaklaşın veya sorunlarını taşımayın.

Kahve falında yabancı bir kızı öpmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında yabancı erkeği öpmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında yabancı birini öpmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntılarını aşacağına alamet eder.

Kahve falında yabancıyı öpmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yabancı bir erkeği öpmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı bir kadını öpmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı adamı öpmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı birinin elini öpmek engellerin aşılacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir