AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarını yıkadığını görmek

Kahve falında bacaklarını yıkadığını görmek

Kahve falında bacaklarını yıkadığını görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında bacaklarını yıkadığını gördüyseniz:

  • Evde sevdiğiniz şeyler yaparak vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bacakları yıkamak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, büyük üzüntüler olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacak yıkamak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklarını yıkadığını görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağını yıkamak yakın zamanda rahat edeceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında bacak eti görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kıllı bacak görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bacak uzatmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir