AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak uzatmak

Kahve falında bacak uzatmak

Kahve falında bacak uzatmak mesleki anlamda geriye düşüleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacak uzatmak gördüyseniz:

  • Finansal başlıklı konularda ufak tefek stresli durumlarla uğraşabilirsiniz.

Kahve falında bacak uzatmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, darlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında bacaklarını uzatmak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bacakları uzatmak zenginlik içinde olacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında uzanan el görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına işarettir.

Kahve falında para uzatmak borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında elini uzatmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında birine ekmek uzatmak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sakal uzattığını görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir